<h2>FUSION TEAM</h2><p>   </p> <h2>FUSION TEAM</h2><p>   </p> <h2>FUSION TEAM</h2><p></p> <h2>FUSION TEAM</h2><p></p> <h2>FUSION TEAM</h2><p></p>
Previous Next
ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
 
 
ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Fusion Team Λάρισα

Η εταιρεία μας “FUSION TEAM” η οποία εδρεύει στην Λάρισα, για περισσότερα από 25 χρόνια προσφέρει ουσιαστικές λύσεις για στεγάνωση δωμάτων, ταρατσών, σκεπών και κάθε είδους επιφάνειας εκτεθειμένης στα καιρικά στοιχεία.

Οι λύσεις περιλαμβάνουνε μια ευρεία γκάμα συνθετικών μεβρανών και κόστους έτσι ώστε να προσαρμόζονται σε οποιεσδήποτε τεχνικές και οικονομικές απαιτήσεις κάθε έργου. 

 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Η FUSION TEAM ειδικεύεται σε έργα στεγανοποιήσεων με συνθετικές μεμβράνες και άλλα υλικά σε εφαρμογές όπως:
Στεγανοποιήσεις σε κτιριακά έργα, δώματα και υπόγεια, με μεμβράνες PVC-P , ΤPO , επαλειφόμενα πολυουρεθανικά και τσιμεντοειδή
Λιμνοδεξαμενές για αποθήκευση νερού αγροτικής χρήσης με μεμβράνες HDPE και PP
Δεξαμενές πόσιμου νερού με πιστοποιημένες μεμβράνες PVC-P και TPO
Στεγανοποιήσεις πισινών με μεμβράνες PVC-P FLAGPOOL
Δεξαμενές λυμάτων και πλωτά καλύμματα για προστασία , αποφυγή οσμών και συλλογή βιοαερίου
Στεγανοποιήσεις σε ΧΥΤΑ με μεμβράνες HDPE
 
 
 
 
Δώματα κατοικιών με επαλειφόμενες ρητίνες
Υγρές μεβράνες με HYPERDESMO®-LV πολυμερίζεται με την υγρασία της ατμόσφαιρας και σχηματίζει μονολιθική στεγανωτική μεμβράνη με άριστη πρόσφυση σε όλη την επιφάνεια. Περιέχει μικρή ποσότητα διαλύτη (xylol) οπότε δεν απαιτείται επιπλέον αραίωση.Αποτελείται από καθαρή, ελαστομερή, υδρόφοβη, πολυουρεθανική ρητίνη η οποία, μαζί με ειδικά ανόργανα συστατικά, παρέχει στο προϊόν εξαιρετική αντίσταση στις καιρικές συνθήκες, στα χημικά, στην ηλιακή ακτινοβολία UV, σε μηχανικές και θερμικές καταπονήσεις.
 
Στέγες εμπορικών καταστημάτων
Με συνθετικές μεμβράνες ΤΡΟ τροποποιημένων πολυολεφίνων και PVC με διπλό χρωματισμό (γκρι/μαύρο), παρασκευασμένες με την μέθοδο της συνεξήλασης και ενδιάμεσο πλέγμα πολυεστέρα. Η εκτεθειμένη άνω γκρι στρώση χαρακτηρίζεται από υψηλή αντίσταση στις καιρικές συνθήκες και τις υπεριώδεις ακτίνες, ενώ η κάτω μαύρη στρώση έχει αντοχή στη διάτρηση.
 
Στεγανοποιήσεις Υπογείων
Με DOMOLASTIC που είναι ένα επαλειφόμενο, εύκαμπτο, στεγανωτικό κονίαμα δύο συστατικών. Αποτελείται από το Συστατικό Α: υγρό μίγμα συνθετικών ρητινών και το Συστατικό Β: σκόνη, μίγμα επιλεγμένων αδρανών πληρωτικών υλικών. Εξασφαλίζει μοναδικά πλεονεκτήματα για στεγανώσεις με υψηλές απαιτήσεις.

 
Στεγανολεκάνες θεμελιώσεων
Σε θεμελιώσεις και υπόγεια που κατασκευάζονται σε περιοχές με υψηλό υδροφόρο ορίζοντα, προστατεύουμε την κατασκευή με εφαρμογή συνθετικών μεμβρανών –στεγανολεκάνη- από άοπλη μεμβράνη PVC.
 
Στεγανοποίηση Πισίνας
Στεγανοποίηση πισίνας με liner ήτοι συνθετικές μεμβράνες από οπλισμένο εύκαμπτο PVC-P. Ειδικών προδιαγραφών για αντοχή στα χημικά, στην ηλιακή ακτινοβολία και άριστη ανταπόκριση στη δημιουργία ρηγματώσεων, ειδικά μεγάλων εγκαταστάσεων.
 
Στεγανοποίηση νέας πτέρυγας "ANIMUS"
2012. Θερμο-υγρομόνωση του δώματος της νέας Γ’ πτέρυγας του Κέντρου Αποκατάστασης ‘’ANIMUS’’ στην Λάρισα. Επιφάνεια περίπου 1500m2. Χρησιμοποιήθηκαν για φράγμα υδρατμών φίλμ LDPE, μονωτικές πλάκες εξηλασμένης πολυστερίνης και συνθετική μεμβράνη TPO- EP/PR με μηχανική στερέωση.

 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 

Σχεδιάζουμε τα έργα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές της χώρας αλλά και τις ευρωπαϊκές νόρμες. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι δοκιμασμένα και διακρίνονται για την άριστη ποιότητά τους.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας μπορούμε να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τη στεγανοποίηση του χώρου σας και αναλαμβάνουμε όλα τα στάδια της διαδικασίας, από τη μελέτη έως την περάτωση του έργου, με συνέπεια, αξιοπιστία, αποτελεσματικότητα και εγγύηση.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να
σας δώσουμε την προσφορά μας.